Insikter

3 enkla steg – så ökar du omsättningen för din biltvätt

Är du stolt ägare av en biltvättsanläggning eller funderar på att starta biltvätt? Läs mer här om hur du ökar omsättningen på din biltvätt med Constant Clean!

Upptäck mer
Bil som tvättas i biltvätt
Molnbaserade tjänster för bilvårds­anläggningar

Sedan 2010 har vi erbjudit fjärrstyrning & support för bilvårdsanläggningar. Läs om fördelarna att investera i en bilvårdsanläggning med molnbaserade tjänster.

Upptäck mer
Bil som tvättas i biltvätt
Christ biltvätt med skonsamma borstar – aldrig mer repor på bilen!

Är du rädd att en maskinell biltvätt ska skada bilen? Här beskriver vi vårt arbete med säkra & skonsamma biltvättar som ser till att bilen blir skinande ren.

Upptäck mer
Biltvätt Cadis röd borste
Kemavtal för bilvård – Constant Clean: Branschunik och Effektiv

Vi på Constant Clean erbjuder kemavtal för bilvårdsanläggningar med högkvalitativa kemikalier & rengöringsprodukter. Läs fördelarna med vårt kemavtal för bilvård här!

Upptäck mer
Kemavtal för bilvård
Därför ska du inte tvätta bilen hemma!

Vill du tvätta bilen hemma? Snälla, gör inte det! Här svarar vi på dina funderingar & ger dig tips på hur du tvättar din bil på ett miljövänligt sätt.

Upptäck mer
inte tvätta bilen hemma
Constant Clean – en hållbar biltvätt

Vill du läsa mer om miljövänliga biltvättar? Här beskriver vi vårt löpande hållbarhetsarbete med att välja bilvårdsanläggningar som är snälla mot vår miljö.

Upptäck mer
Constant Clean – en hållbar biltvätt
Guide – så startar du en biltvätt, steg för steg

Funderar du på att starta biltvätt eller är du sugen på att lära dig mer om vår arbetsprocess? Här hittar du vår steg-för-steg guide som visar dig hur uppstarten av en bilvårdsanläggning kan se ut.

Upptäck mer
Guide – så startar du en biltvätt
Biltvätt

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har frågor?

Är din biltvättsanläggning i behov av service, vill du uppgradera din befintliga anläggning eller söker du efter en helt ny biltvättsanläggning som både är hållbar och miljövänlig?  Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Kontakta oss