Bilvårds­produkter

Bilvårds­produkter med miljöfokus

På Constant Clean försöker vi alltid hitta gröna arbetssätt där miljöpåverkan är i fokus. Därför erbjuder vi en rad olika Svanenmärkta kemikalier till våra biltvättar samt reningsverk där vi värnar om rent grundvatten med mera.

Dammsugarsystem till biltvättanläggning

Dammsugar­system

Christs sortiment av dammsugarsystem går att anpassa till bilvårdsanläggningar i alla storlekar och med olika krav. Från kompletta centraldammsugarsystem till enskilda maskiner för inomhus- eller utomhusbruk.

Kem­produkter

I dag servar vi bilvårdsanläggningar med kem och förbrukningsartiklar från världens mest kända varumärke inom professionell bilvård, Turtle Wax Professional. Alla våra kemprodukter från Turtle Wax Professional är Svanenmärkta.

Kemprodukter till biltvättanläggning
Reningsverk till biltvättanläggning

Renings­verk

I dag är det en självklarhet att bilvårdsanläggningar byggs med väldimensionerade reningsverk för att effektivt ta hand om smuts och tungmetaller. Constant Clean har lång erfarenhet av projektering av hela anläggningar ända från från byggstart.

Varu­automat

Vill du erbjuda dina kunder suveräna bilvårdsprodukter samtidigt som du ökar lönsamheten hos din bilvårdsanläggning? Då är en varuautomat från Constant Clean det du behöver! 

Varuautomat till biltvättanläggning
Biltvätt

Behöver du hjälp eller har frågor?

Är din biltvättsanläggning i behov av service, vill du uppgradera din befintliga anläggning eller söker du efter en helt ny biltvättsanläggning som både är hållbar och miljövänlig?  Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Authorized Distributor Christ Wash Systems