3 enkla steg – så ökar du omsättningen för din biltvätt

Är du stolt ägare av en biltvättsanläggning eller funderar du på att starta biltvätt? Då har du kommit rätt! Constant Clean är inte bara en återförsäljare av biltvättanläggningar, vi sitter också på kunskap och strategier för att hjälpa dig att utveckla din verksamhet. Med över 35-års erfarenhet av branschen vet vi vilka produkter som passar dig och din verksamhet bäst.

Steg 1

Automatisera och effektivisera din biltvätt

En av de mest effektiva sätten att öka din försäljning är att automatisera och effektivisera din biltvätt. Constant Clean erbjuder avancerad teknologi och utrustning som kan hjälpa dig att spara tid och pengar samtidigt som du levererar högkvalitativ service till dina kunder. Genom den nya teknologin blir maskinerna snabbare och mer effektiva vilket gör att du kan minska på väntetider och öka kapaciteten. Detta gör att du med våra maskiner kan ta emot fler kunder per timme och samtidigt öka din intäktspotential. Läs mer om den nya generationens biltvättar här och våra molnbaserade tjänster här.

Steg 2

Miljövänliga alternativ för biltvätt

Constant Clean har ett brett utbud av miljövänliga alternativ, inklusive högteknologiska reningsverk och biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter. Våra miljövänliga alternativ gör att maskinerna blir mer energi- och vattensnåla. Genom att erbjuda dessa alternativ visar du att du tar ansvar för miljön och attraherar kunder som värdesätter hållbarhet.

Steg 3

Utöka produktutbudet för din biltvättanläggning

För att öka försäljningen ytterligare är nästa steg för din anläggning att utöka produktutbudet. Constant Clean kan introducera dig till nya produkter och tjänster som kompletterar din biltvättanläggning. Vi erbjuder allt från varuautomat med bilvårdsprodukter och dammsugarsystem till svanenmärkta kemprodukter och skonsamma borstar. Kontakta oss idag så tar vi reda på vilken eller vilka produkter som skulle passa din verksamhet bäst!

Constant Clean är din självklara partner vid val av biltvättanläggning

Constant Clean är din självklara partner när det gäller att ta din biltvätt till nästa nivå. Med våra innovativa lösningar och expertis kan vi hjälpa dig att forma framtiden för din verksamhet!

INFORMATION OCH VÄGLEDING

Relaterade artiklar

Biltvätt

Behöver du hjälp eller har frågor?

Har du har övriga frågor om våra biltvättar eller vill du veta mer om hur du ska göra din anläggning mer lönsam? Då kan du självklart kontakta oss så hjälper vi dig att skapa en anläggning som är hållbar, lönsam och miljövänlig!