Jobba hos oss

Jobba som servicetekniker hos Constant Clean

Över 35 års erfarenhet för en hållbar bilvård

Efter 35 år branschen kan vi det här med biltvätt och sköter hela kedjan från försäljning, projektering och montage till service och utbildning av personal ute på stationerna. I sortimentet finns rollover-tvättar, tvättbanor och tvättasjälv-anläggningar från Christ, samt kringutrustning från Mosmatic och Cat. Plus egentillverkade enheter från de egna utvecklings- och produktionsavdelningarna, som rycker in när speciallösningar krävs.

Guld och gröna skogar är en del av Constant Cleans verksamhet. Effektiva och väl fungerande biltvättanläggningar ger både lönsamhet till kun- derna och stora miljövinster. Vi ser det som ett av våra viktigaste uppdrag att få ännu fler av Sveriges bilägare medvetna om nyttan av att tvätta sina bilar på en biltvätt där spillvattnet renas och inte rinner direkt ut i grundvattnet.

Och ja, vi gillar teknik

Bilar, båtar, motorer och motorsport ligger oss varmt om hjärtat. Förutom våra snygga vita firmabilar kör många i personalen omkring med diverse intressanta färdmedel på fritiden.

Företaget bygger på gemenskap och öppenhet där alla får ta plats och idéer välkomnas från alla håll då vi gemensamt driver och tar ansvar för företaget.

Idag är vi ett 50-tal personer på företaget utspridda från Luleå i norr till Malmö i söder med huvudkontor i Länna utanför Stockholm. Med personal som rör sig i hela landet och jour dygnet runt året om så händer det alltid något på Constant Clean.

Är detta inget för dig får du gärna tipsa någon kompis som du tycker passar för jobbet. Maila Therese Berntsson: therese.berntsson@constantclean.se.

Jobba som tekniker hos Constant Clean

Lediga tjänster

Vi behöver bli fler!

Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar dig men ändå känner att vi inte får missa chansen att anställa en ny stjärna? Constant Clean utökar ständigt sin verksamhet och håller samtidigt dörrarna öppna för dig som vill vara med oss i arbetet mot fler kostnadseffektiva och miljövänliga biltvättsanläggningar. Passa på att skicka en spontanansökan med ditt CV och ett personligt brev till oss så hörs vi snart igen. Vi ser fram emot att höra av från just dig.

    Tillåtna filformat är pdf och docx. Max storlek 5mb per fil
    biltvätt

    Behöver du hjälp eller har frågor?

    Är din biltvättsanläggning i behov av service, vill du uppgradera din befintliga anläggning eller söker du efter en helt ny biltvättsanläggning som både är hållbar och miljövänlig?  Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

    Authorized Distributor Christ Wash Systems