Christ biltvätt med skonsamma borstar – aldrig mer repor på bilen!

Har du precis skaffat en glänsande ny bil som du vill hålla i så bra skick som möjligt? Eller är du orolig att en tur genom biltvätten kommer att repa din bils yta? Oroa dig inte! Vi på Constant Clean ställer höga krav på utrustningen och även de kemikalier vi använder i våra biltvättar – inte minst borstarna som används i våra bilvårdsanläggningar. Tillsammans ser vi till att ingen ska behöva oroa sig över att rulla ut ur biltvätten med en repad yta på bilen.

Maskinell biltvätt – bra eller dåligt för bilen?

Många bilägare känner sig oroliga över att biltvätten ska repa bilens lack eller smutsa ned bilen ytterligare. De kanske har läst skräckhistorier om bilar som repats, rispats eller på annat sätt blivit skadade av vassa borstar. Detta är inget du behöver oroa dig för när du investerar i en biltvätt från Constant Clean.

För oss är det nämligen väldigt viktigt att våra kunder ska kunna känna sig trygga när de åker in i biltvätten. Därför använder vi enbart skonsamma och högkvalitativa borstar från Christ wash systems som fortfarande gör rent bilen med grova borstar men som snarare polerar lacken vid tvätt. Borstarna som används i Constant Cleans biltvättar är gjorda av skum-polyethylene eller “sensofil+” som vi kallar dem, utan hårda kanter som kan skapa rispor. Borstarna har tack vare sin utformning och sitt material flera fördelaktiga sidor och lång livslängd som gör borstarna till en mycket prisvärd investering. Tillsammans med vår alkaliska avfettning lyfts den grövsta smutsen upp från bilen som sitter på lacken innan avspolning med högtryck och det ger ett mer effektivt och skonsamt resultat. Vi använder dessutom enbart kemikalier som är svanenmärkta för en mer hållbar miljö.

Rena borstar i biltvätt

Rena borstar förebygger smuts & repor i biltvätten

Något som folk ofta missar i sin rädsla för repor i biltvätten är att problemet vanligtvis inte beror på borstarna, utan på en bristfällig rengöring utav dem. För att undvika att smuts fastnar i borstarna använder vi ett lågt skummande schampo för att hålla borstarna rena och glatta. Schampot ser till att eventuell smuts som grus, damm och liknande sköljs bort och inte heller fastnar på borstarna efter varje tvätt. Rena borstar drar inte till sig smuts och repar därmed inte bilen.

En vanlig tanke hos folk som är rädda att tvätta bilen på en bilvårdsanläggning är att det är säkrare och skonsammare att tvätta bilen hemma. Vissa känner att en tvätt för hand är tryggare eftersom man själv har större kontroll över processen. Däremot är detta en falsk trygghet. Vatten och borstar blir smutsiga och är inte lika rena som i en maskinell biltvätt där vattnet konstant byts ut och renas. För hur ofta byter du ut vattnet i schampohinken när du tvättar bilen? Våra bilvårdsanläggningar är dessutom utrustade med reningsverk som effektivt renar vattnet på ett hållbart sätt. Klicka här för att läsa mer om vårt miljöarbete och hur vi håller vattnet rent efter varje tvätt.

Fem fördelar

Varför välja Constant Clean och våra produkter och tjänster?

Borstar med ökad livslängd

Tack vare dess tåliga och innovativa material har våra borstar en lång livslängd, vilket gör dem till en värdig investering.

Hög rengöringsprestanda

Borstarna rengör bilen effektivt och ser till att resultatet blir lika bra- varje gång!

Minimal materialnötning på fordonets lack

Ytterligare en fördel med våra borstar är att de rengör bilen utan att lämna stora repor i lacket. Tack vare sin utformning och regelbundna tvättning behöver du inte oroa dig för att borstarna ska skada din bil.

Garantier + addera fördelaktigt kemavtal

Constant Clean erbjuder fördelaktiga kemavtal till sina kunder som inkluderar påfyllning av kemikalier, bortforsling av material och mycket mer! Vi garanterar livstidsgaranti på borstarna till din roll over-maskin. Läs mer om våra kemavtal här.

Fordonet får en högblank finish

Efter genomförd tvätt glänser bilen som på nytt igen med en otroligt snygg finish!

Investera i biltvättar som inte repar bilen

Med Constant Clean blir det enkelt att investera i högkvalitativa och renliga tvättborstar för bilvårdsanläggningar. Tillsammans förebygger vi skador på både bilen och miljön. Med Constant Clean kan du alltid lita på att bilen tvättas skonsamt och effektivt. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och låta borstarna göra jobbet!

INFORMATION OCH VÄGLEDING

Relaterade artiklar

Biltvätt

Behöver du hjälp eller har frågor?

Har du frågor om våra bilvårdsanläggningar, borstar eller miljöarbete? Då är du varmt välkommen att kontakta oss.