Utomhus­tvättar

Självtvättar/­Gör-det-själv tvättar från Christ

Oavsett konjunkturernas svängningar behöver bilägare vårda sina bilar och marknaden för självtvättanläggningar växer stadigt. Här fångar man upp de bilägare som föredrar att tvätta och vårda sin bil själva. Miljölagarna i landets kommuner gör dessutom att biltvätt på gatan med utsläpp av orenat vatten inte längre är tillåten, något som är ett utmärkt argument för att få fler bilägare att söka upp en fast anläggning med ordentlig vattenrening. Våra självtvättsanläggningar kommer från Christ och kompletteras vid behov med tillbehör och kringutrustning från utvalda leverantörer.

Christ har ett komplett system av byggbara modeller som kan kombineras för att uppnå hög effektivitet, tillgänglighet och lönsamhet. Centralenheten innehåller alla anslutningar, frostskyddat vattensystem, högtryckspumpar, kontrollenhet, kem m.m. Moduluppbyggda självtvättanläggningar i modern design, tillverkad av galvaniserat stål och glas med lättanvänd utrustning. Konstruktionen är anpassad till svenska vintrar med hög snöbelastning.

Anläggningen levereras komplett med teknikcontainer byggd enligt Christs Green-Line-koncept, för mindre el-, vatten- och kemförbrukning. Tillbehör som solceller, dammsugare, mattvättar etc. kan läggas till för att få största möjliga servicegrad och lönsamhet. Hög kapacitet, enkel och bekymmersfri drift via serviceavtal, samt bra finansieringsalternativ gör denna anläggning lämplig att anlägga i anslutning till köpcentrum, bensinstationer, trafikplatser, stormarknader, flygplatser, parkeringar etc. Vi hjälper er även att anpassa brunnsystem och oljeavskiljare och har även förslag på reningsverk.

Självtvättar

Varför investera i en självtvätt?

Förutom att en självtvätt gör det möjligt för kunderna att tvätta sina bilar samtidigt så är det en smidig lösning som passar de flesta. Vi kan hjälpa dig från start till slut när du ska starta en biltvätt. Kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare i processen.

Utomhustvätt för självtvätt av bil
Utomhustvätt för självtvätt av bil
Utomhustvätt för självtvätt av bil exempel
Utomhustvätt för självtvätt av bil från Christ
Biltvätt

Behöver du hjälp eller har frågor?

Är din biltvättsanläggning i behov av service, vill du uppgradera din befintliga anläggning eller söker du efter en helt ny biltvättsanläggning som både är hållbar och miljövänlig?  Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Authorized Distributor Christ Wash Systems