Samarbets­partners

Otto Christ AG

Otto Christ AG är en av Europas ledande tillverkare av biltvättar och produkterna kännetecknas av effektivitet, kvalitet och högteknologiska lösningar. Som de vinklade sidoborstarna i roll-overtvättarna, ett alldeles eget Christ-patent för bättre tvättresultat. Sedan 1963 har företaget varit en av de ledande europeiska tillverkarna av biltvättsystem och producerar idag roll-overtvättar, tvättunnlar, tvätta-själv-anläggningar, tåg-, buss- och lastbilstvättar samt vattenreningssystem och kringutrustning som dammsugare, mattvättar etc.

Christ Wash Systems

Turtle Wax Professional

Turtle Wax Professional är produkter utvecklade speciellt för professionell användning. I sortimentet finns kemprodukter för avfettning, invändig och utvändig tvätt, vaxning och lackbehandling, rengöring och behandling av rutor, glas och speglar samt däck och fälgar. Här finns också ett stort utbud av utrustning för bilvård som polermaskiner och -rondeller, microdukar, koncentratsprutor och saneringsaggregat. Produkterna är noggrant testade för att ge ett maximalt resultat samtidigt som de uppfyller framtidens höga krav på miljö och funktion.

TurtleWax PRO

Mosmatic

Mosmatic bildades 1978 och företagsnamnet kommer från platsen för det första huvudkontoret i staden Mosnang, Schweiz kombinerat med ordet ”automatic”. Företaget tillverkar kringutrustning för tvätta-själv-anläggningar, t.ex. bommar, högtryckslansar, pumpar, matthållare m.m.

Mosmatic

SEAB

SEAB som startades redan på 60-talet är i dag Nordens största distributör av bilvårdprodukter, med varumärken som t ex Turtle Wax, STP, Armor All och Hammerite, WD-40, CorroProtect, Permatex. Huvudkontor och lager finns i Sigtuna och företaget är sedan flera år även etablerade i Norge, Danmark och Finland. SEAB är liksom Constant Clean ISO 14001 Certifierade.

SEAB

Leasify

Leasify hjälper dig med kostnadskalkyler innan du bestämmer dig för hur du skall finansiera din nya anläggning. I samband med försäljning av nya anläggningar kan vi erbjuda olika finansieringslösningar genom Leasify, till exempel leasing.

Leasify
Biltvätt

Behöver du hjälp eller har frågor?

Är din biltvättsanläggning i behov av service, vill du uppgradera din befintliga anläggning eller söker du efter en helt ny biltvättsanläggning som både är hållbar och miljövänlig?  Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Authorized Distributor Christ Wash Systems