Bilvårds­anläggningar

Välj rätt biltvätt!

För att ständigt kunna leverera hög kvalitet är vi på Constant Clean extremt noga med vilka varumärken vi representerar. Allt för att du ska få det bästa utbudet med biltvättar som faktiskt håller måttet. Vi erbjuder såväl portaltvättar som tvättgator och utomhustvättar. Är du osäker på vilket alternativ som passar dig bäst? Läs mer nedan eller kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare.

Portaltvättar

Portaltvättar

Christ biltvättanläggningar erbjuder skonsam och effektiv rengöring med den senaste tekniken för längre hållbarhet. Upptäck våra modeller – ALPHA, VEGA, och CADIS – och kontakta oss idag för att hitta det bästa alternativet för din verksamhet!

Tvättgator

Skräddarsy din egen tvättgata genom olika tvättzoner! Med en tvättgata kan du enkelt anpassa biltvätten efter dina förutsättningar och önskemål. Läs mer om våra tvättgator här och hitta de alternativ som passar bäst för just dig!

Tvättgator
Utomhustvättar

Utomhustvättar

Christ erbjuder användarvänliga utomhustvättar med en kraftfull högtrycksanläggning som kan anpassas med dammsugare, mattvättar och andra tillbehör.Läs mer här!

Biltvätt

Behöver du hjälp eller har frågor?

Är din biltvättsanläggning i behov av service, vill du uppgradera din befintliga anläggning eller söker du efter en helt ny biltvättsanläggning som både är hållbar och miljövänlig?  Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Authorized Distributor Christ Wash Systems