Portaltvättar

Investera i en portaltvätt eller rollover

Investera i en biltvätt som både ger ett effektivt tvättresultat och som samtidigt är skonsam mot miljön. Portaltvättar eller rollovers är de mest populära biltvättarna på marknaden och du kan hitta dem på diverse bensinstationer runt om i Sverige. Med dessa biltvättar kan kunden själv åka in i portalen för att tvätta bilen i lugn och ro medan maskinen gör jobbet. På så vis sparar både du och kunden en hel del tid och energi!

Christ biltvättanläggningar ger en effektiv biltvätt som dessutom är skonsam mot både bil och miljö. Dess mjuka borstar skapar en jämn tryckfördelning under tvätten vilket ger en bättre spridning av tvättmedel samt skapar mindre slitning på själva borstarna. Denna nya teknik gör även att borstarna slits mindre och får en längre livslängd.

Biltvätt från Christ

Med våra senaste biltvättar från Christ – ALPHA, VEGA och CADIS – kan du vara säker på att bilen tvättas skinande ren varje gång och att du får en hållbar och skonsam biltvätt till din verksamhet.

Portaltvätt Alpha

ALPHA

ALPHA är designad för att möta de krav som ställs på större anläggningar och stationer. Låt den moderna och tidlösa designen inspirera er och era kunder. ALPHA bygger på tidigare modell VARIUS men har med tiden utvecklats för att vara både energi och vatten snål utan att tumma på slutresultatet. Finns i 3 olika design utföranden.

VEGA

De specifika kraven för biltvättcentra och bensinstationer vägde tungt för Christ under utvecklingen av VEGA. En anläggning som kommer att ge mervärde till ditt företag med sin dynamiska, toppmoderna och tidlösa design. En tvätt kunderna gärna återkommer till.

Portaltvätt Vega
Portaltvätt Cadis

CADIS

En kraftfull, modern roll-over i nästa generation med ett brett utbud av utrustningsalternativ samt två designval för att passa alla kundkategorier. CADIS uppfyller Christ standard gällande hög prestanda och energisnål i drift men med det bästa resultatet.

ALPHA TAKT

Upplev snabb, pålitlig rengöring utan att kompromissa med kvaliteten. Med ett helt automatiserat och programmerbart system hanterar ALPHA TAKT upp till 4000 tvättar per månad. Med en tvättunnel i roll-over-storlek och dubbla portaler fördubblas kapaciteten sömlöst när efterfrågan ökar. ALPHA TAKT – Utformad för operatörer med krävande kunder och höga genomströmningskrav.

Tidigare modeller av portaltvättar

Varför biltvättsanläggningar från Christ?

Christ biltvättsanläggningar erbjuder flera fördelar som garanterar en effektiv och skonsam rengöring för dagens bilar. Med jämnt tryck längs bilens sidor säkerställs en bättre tvätt och spridning av tvättmedel, vilket ger ett imponerande tvättresultat. Dess anpassningsbara borstform är speciellt utformad för att effektivt rengöra dagens bilar med sina skulpterade och varierande karossformer. Dess förmåga att nå både på tur- och returtvätt säkerställer att alla bilens karossidor blir ordentligt rengjorda. Genom tryckfördelningen minskas slitaget på borstmaterialet, vilket förlänger dess livslängd och skapar en mer hållbar tvättmiljö.

Biltvättsanläggnng Aquatus Prime
Upptäck mer
Biltvättsanläggnng Varius 1+1
Upptäck mer
Biltvättsanläggnng Varius Takt
Upptäck mer
Biltvätt

Behöver du hjälp eller har frågor?

Är din biltvättsanläggning i behov av service, vill du uppgradera din befintliga anläggning eller söker du efter en helt ny biltvättsanläggning som både är hållbar och miljövänlig?  Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Authorized Distributor Christ Wash Systems