Service­avtal

Service­avtal Constant Clean

Vi erbjuder våra kunder serviceavtal på våra maskiner och reningsverk. För oss är det viktigt att våra kunders bilvårdsanläggningar fungerar helt fläckfritt. Vårt serviceavtal fungerar som en slags förlängd garanti där du som kund betalar per tvätt/batch eller månadsvis. Vi tillhandahåller även flera tillval för olika optioner som exempelvis jour, nattdrift eller obemannad övervakning. Du som driftansvarig eller ägare kan känna dig trygg med oss på Constant Clean.

I vårt serviceavtal ingår

Serviceavtal för våra olika bilvårds­anläggningar

Utomhustvättar

När det gäller utomhustvättar har vi förslag på service och underhållsavtal, kontakta Constant Clean för mer info.

Rollover/­Tvättgata

Här gäller pris per tvätt, men vi erbjuder även månadsdebitering. Antal årliga tvätt avgör även pris per tvätt och besök i form av underhållsservice. Vår målsättning är att hjälpa kunden att få upp tvättantalet och på så sätt även gynna prisbilden.

Snabb service på plats

För oss på Constant Clean är det viktigt att erbjuda snabbaste möjliga hjälpen till dig som driftansvarig eller ägare av en bilvårdsanläggning. Därför arbetar vi med inställelsetider- något vi gärna följer upp då vår målsättning är att ha den snabbaste möjliga servicen i branschen.

Detta gör vi för att ge våra tvättkunder största möjliga tillgänglighet till tvättanläggningen. För oss är kontakten och kommunikationen med våra kunder nyckeln till en framgångsrik bilvårdsanläggning. Vi har ett 60-tal medarbetare utspridda i hela vårt avlånga land som alla brinner för att ge dig bästa möjliga service.

Biltvätt

Behöver du hjälp eller har frågor?

Är din biltvättsanläggning i behov av service, vill du uppgradera din befintliga anläggning eller söker du efter en helt ny biltvättsanläggning som både är hållbar och miljövänlig?  Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Authorized Distributor Christ Wash Systems