Damm­sugar­­system

Söker du efter effektiva dammsugar­­system till bilar? 

Vår leverantör Christ systems har ett brett sortiment av dammsugarsystem som går att anpassa till bilvårdsanläggningar i alla möjliga storlekar och med olika krav. Därmed går det både enkelt och smidigt att hitta det perfekta alternativet för just din biltvätt bland produkterna nedan.

Vi erbjuder kompletta centraldammsugarsystem till enskilda maskiner, för inomhus- eller utomhusbruk. Vi säljer dessutom högkvalitativa matt-tvättar för bilar från Christ wash systems. Tillsammans hjälper vi dig att hitta en lösning som matchar både dina och dina kunders önskemål! Scrolla ned för att läsa mer om vilka dammsugarsystem vi erbjuder.

Våra modeller på dammsugar­system från Christ

Christ SOLO/DUO modeller på dammsugarsystem går att få i tre olika utföranden. Dessa är Stripe, Blade och Orbit.

Dammsugarsystem till bilvårdsanläggningar

Stripe

Ett lite nättare dammsugarsystem som både är enkelt att använda och gör ett rent bilen ordentligt. Stripe kommer dessutom med smidiga sugmunstyckshållare och en elektrisk myntmottagare eller startknapp som tillval. Stöd för externbetalning är standard.

Blade

Ett stilrent och högkvalitativt dammsugarsystem som hjälper dig att nå in i bilens minsta skrymslen. Blade har ett FLEX sugmunstycke som ger en ökad sugkraft på 415 m3/h. Modellen är dessutom snyggt belyst med blått ljus på sidorna och går att ansluta till styrningen av jet-wash system. Med Blade lämnar du bilvårdsanläggningen med en skinande ren insida på bilen varje gång!

Dammsugarsystem till bilvårdsanläggningar
Dammsugarsystem till bilvårdsanläggningar

Orbit

Orbit är dammsugarsystemet som kombinerar både design och prestanda i ett enda svep. Tack systemets höjd och långa slangar är det enkelt att komma åt bilens alla hörn när du ska dammsuga. Med en sugkraft på 415m3/h och en stilren utformning ihop med LED belysning är Orbit en riktig kundmagnet.

Dammsugarsystem från Christ

Mattvätt­/­car mat för biltvätt

Behöver du tvätta dina bilmattor? Mattorna i bilen är samlingsplatser för alla möjliga typer av smuts- vare sig det gäller lera, damm eller grus. Mattorna ska dessutom skydda bilens golv från smuts och fukt. För att säkerställa att din bil hålls i gott skick är det därför viktigt att dina bilmattor rengörs ordentligt.

CHRIST MATT-TVÄTT/CAR MAT finns i 2 olika utföranden; Stripe eller Blade. Dessa kommer med några olika tillval- med modellen Blade kan du exempelvis tvätta händerna efter att du är klar.

Mattvätt för biltvätt
Mattvätt för biltvätt Blade

Dammsugar­­system för stora biltvätt­­anläggningar 

För stora tvättanläggningar med stor efterfrågan på vakuumsystem erbjuder Christ det centrala vakuumsystemet Hurricane för upp till 20 bildammsugare. Beroende på vilken affärsmodell du föredrar kan detta utföras som en vakuumenhet mot betalning eller som ett erbjudande som ingår i biltvätten. Hurricane är ett flexibelt system som anpassar sig optimalt efter lokala förhållanden.

Biltvätt

Intresserad av våra dammsugar­system?

Är du intresserad av våra dammsugarsystem ovan, eller har du ytterligare frågor kring våra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning utefter dina krav och förutsättningar.

Authorized Distributor Christ Wash Systems