Molnbaserade tjänster för bilvårds­anläggningar

I takt med den snabba utvecklingen av teknik och digitalisering blir molnbaserade tjänster allt vanligare inom olika branscher. Constant Clean har alltid varit i framkant när det gäller att erbjuda innovativa lösningar inom bilvård till våra kunder. Med över 250 uppkopplade maskiner i dagsläget tar vi fjärrstyrning och support till en helt ny nivå. Sedan 2010 har vi kunnat erbjuda fjärrstyrning och support för bilvårdsanläggningar med funktioner som obemannad drift, nattöppet, tvätt antal och annan matnyttig information.

Obemannade driftlösningar och fjärrstyrning

Vi förstår att bilvårdsanläggningar där obemannade driftlösningar och fjärrstyrning av support är nya standard. Därför vill vi dela med oss av fördelarna med att investera i en bilvårdsanläggning med molnbaserade tjänster. Scrolla ner för att läsa mer!

Bilvårdsanläggning

Nattöppen drift och flexibilitet för bilvårds­anläggningar

En av de mest framträdande fördelarna med molnbaserade tjänster är möjligheten till obemannad drift. Genom att utnyttja fjärrstyrningsteknik kan Constant Clean erbjuda våra kunder dygnet runt-support från tekniker som kan fjärrstyra maskiner och vara behjälpliga vid eventuella problem. Detta innebär att bilvårdsanläggningarna kan vara tillgängliga och optimalt fungerande även utan fysisk närvaro av personal. Detta är särskilt värdefullt för anläggningar som har nattöppen drift, obemannade drifttider utanför ordinarie öppettider samt anläggningar helt utan personal. Observera att denna funktion kräver att maskinen är uppkopplad via C-IS. Läs mer om om C-IS längre ner i artikeln.

Genom att använda fjärrstyrning och support i Constant Cleans serviceavtal kan bilvårdsanläggningar dra nytta av en rad avancerade funktioner. Till exempel kan du övervaka och hantera din eller dina maskiner i realtid och även få notiser vid driftstörningar eller driftstopp. Genom fjärrstyrning kan teknikerna snabbt identifiera felkoder, få tillgång till historik, tvättantal och snitt-tid per tvätt. Dessutom är det möjligt att fjärrstyra tvättarna och öppna portar, vilket ger en fullständig kontroll över maskinen på ett bekvämt och effektivt sätt.

Serviceavtal med kundfokus och ökad tillgänglighet

För att dra nytta av dessa molnbaserade tjänster erbjuder Constant Clean olika tillägg i sina serviceavtal. Du som har en bilvårdsanläggning kan välja obemannad drift, vilket ger dig möjlighet att ha en fullt fungerande anläggning utan personal på plats. Genom att tillhandahålla ett dygnet runt-bemannat telefonnummer kan teknikerna fjärrstyra maskinerna och hjälpa kunderna vid behov. Dessutom erbjuder Constant Clean nattöppen drift för anläggningar som behöver vara tillgängliga utanför ordinarie öppettider 20:00-07:00. Teknikerna kan vara tillgängliga och ge support samt fjärrstyra maskinen eller andra funktioner såsom portar t,ex även under sena kvällar och tidiga morgnar, vilket ger ökad flexibilitet för både anläggningarna och deras kunder.

För att säkerställa att anläggningarna är uppkopplade och kan dra nytta av de molnbaserade tjänsterna är det enda som krävs att maskinerna är uppkopplade mot, C-IS. Med en licensavgift för C-IS övervakning kan du som har en bilvårdsanläggningar dra nytta av den kontinuerliga övervakningen och supporten som erbjuds.

Serviceavtal biltvättsanläggning

Framtidens bilvård: Teknikens framsteg inom branschen

Molnbaserade tjänster har verkligen revolutionerat bilvårdsbranschen och vi på Constant Clean var inte sena på att visa vägen framåt. Genom att erbjuda obemannad drift, fjärrstyrning av support och andra innovativa funktioner erbjuder vi våra kunder en enklare och mer effektiv bilvårdsupplevelse. Genom att dra nytta av teknikens framsteg kan bilvårdsanläggningar bli mer tillgängliga, produktiva och konkurrenskraftiga på marknaden. Fjärrstyrning och support i Constant Cleans serviceavtal ger otaliga fördelar för bilvårdsanläggningar och förbättrar kundupplevelsen genom obemannad drift, nattöppen drift och fjärrstyrning av maskinerna via det molnbaserade systemet C-IS.

C-IS – molnbaserat system för bilvårdsanläggningar

Genom molnbaserade affärssystem kan vi effektivisera data och funktion vilket i sin tur minskar risken för driftstopp. Säkerheten inom molnbaserade affärssystem har även avancerat betydligt under de senaste åren och betraktas nu som det mest pålitliga alternativet. Därför erbjuder Constant Clean C-IS övervakning mot en administrativ kostnad för uppkoppling mot övervakningssystem.

Constant Clean erbjuder kostnads­effektiva bilvårds­anläggningar

Vår fokus är alltid att erbjuda kostnadseffektiva bilvårdsanläggningar utan att kompromissa med kvaliteten. Med Constant Clean kan du spara pengar utan att behöva göra avkall på en förstklassig bilvårdsupplevelse. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa en prisvärd och framgångsrik bilvårdsanläggning.

INFORMATION OCH VÄGLEDING

Relaterade artiklar

Biltvätt

Behöver du hjälp eller har frågor?

Är din biltvättsanläggning i behov av service, vill du uppgradera din befintliga anläggning eller söker du efter en helt ny biltvättsanläggning som både är hållbar och miljövänlig?  Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!