Varu­automat

Varu­automat för biltvättar 

Vill du erbjuda dina kunder det suveräna bilvårdsprodukter samtidigt som du ökar lönsamheten hos din bilvårdsanläggning? Då är en varuautomat från Constant Clean ett utmärkt alternativ! Det välkonstruerade och isolerade chassit gör att varuautomaten är lämplig för det nordiska klimatet. Automaten är försedd med kylaggregat och värmeelement för att hålla samma inställda temperatur året om och dygnet runt. Med plats för upp till 72 olika produkter kan du öka din försäljning och dessutom exponera ditt utbud på ett effektivt sätt. Constant Clean hjälper dig att komma i gång snabbt och enkelt!

Varuautomater har en stor flexibilitet och kan hantera flera olika typer av produkter. Utmatningssystmet på denna automat har inte spiraler utan conveyorbanor som enkelt anpassas efter produkttyp. En varuhiss hämtar sedan den köpta varan för att sedan lyfta ner denna till botten av maskinen där konsumenten enkelt plockar ur denna. På nolltid har du alltså produkten du behöver i handen! Scrolla ned för att ta del av mer information om automaten.

Till vilka bilvårds­­anläggningar passar varuautomaten?

teknisk data

Specifikation

Bredd1132 mm
Höjd (med kylaggregat)2282 mm
Djup883 mm
Uttagsområde650 x 180 mm
Strömförsörjning230V/50Hz 110V/60Hz
Varuautomat för biltvättar
Varuautomat för biltvättar dimensioner

Allmän information & vanliga frågor

Vi vill att din anläggning ska sticka ut från mängden

Hur lång är hyresperioden?

Våra maskiner har visat sig vara väldigt populära, och vi vill ha dig som en långsiktig partner. Standard 60 månader, minst 48 månader.

Kan jag välja eget innehåll?

Ja! Vi kommer hjälpa dig att installera och fylla på automaten ifrån start. Därefter ser vi till att skräddarsy en lösning som fungerar för er anläggning.

Finns det någon startavgift?

Nej! Vi transporterar och installerar din automat åt dig. Du betalar bara för det innehåll du väljer att fylla dina automater med, samt hyresavgiften för själva maskinen.

Hur fungerar betalningen?

Dina kunder betalar med kort eller Swish. All vinst går till er anläggning.

Biltvätt

Intresserad av bilvårds­produkter?

Vi hjälper dig gärna med ett starkt sortiment av bilvårdsprodukter från vårt systerbolag SEAB. De förser er gärna med ett startkit av produkter och som gör det enkelt att beställa påfyllning till förmånliga priser. Kontakta oss för mer information!

Authorized Distributor Christ Wash Systems