Kemavtal

Innan en ny bilvårdsanläggning byggs upp och monteras, eller en befintlig renoveras, måste hela projektet noggrant projekteras och ritas upp. Här gör vi hela förarbetet och planerar bygget. Miljön är en av de viktiga bitarna i detta skede, detaljer som spillvattenbrunnar och reningsverk måste fungera oklanderligt och uppfylla myndigheternas krav. Logistiken vid montering av maskiner och annan utrustning är ett annat viktigt område, vår målsättning är alltid att påbörja och slutföra bygget så fort och effektivt som det någonsin går. Allt för att våra kunder snabbt skall kunna börja tjäna pengar på sin anläggning utan långa och krångliga inkörningsperioder.

Branschens bästa kemavtal med pris per tvätt:

Constant Clean är branschunika tack vare vårt fördelaktiga kemavtal för dig som äger en bilvårdsanläggning. Vi tillhandahåller kemprodukter av hög kvalitet och erbjuder kemleveranser i hela landet. Vi erbjuder även regelbunden och pålitlig service samt har en fullständig lagerhållning hela vägen från Malmö till Luleå. Vår kunniga personal med omfattande erfarenhet inom branschen tar väl hand om dig. Med en dedikerad kemitekniker som bekantar sig med både dig och din anläggning garanterar vi att din biltvätt får bästa möjliga service och uppmärksamhet. Läs mer om fördelarna med vårt effektiva kemavtal för bilvårdsanläggningar.

Detta ingår alltid i kemavtal från Constant Clean:

● Påfyllning av kemikalier
● Injustering av kemikalier
● Bortforsling av tomemballage med mera
● Journalföring av förbrukning
● Funktionskontroller
● Blandningsutrustning för exempelvis vax och schampo
● Likviditets-plus, fakturering per tvätt i efterhand
● Löpande injustering med säsongsberoende funktionskontroller
● Ihop med serviceavtal rapporterar kemtekniker till serviceavdelningen om det inte är något som han/hon kan lösa på plats.
● Fler tilläggstjänster går att få. Bland annat pejling av brunnsystem och medverkan vid slamtömningar. Kontakta oss för mer information.

Kemavtal för utomhustvättar

När det gäller utomhustvättar har vi förslag på både underhållsavtal och service. På just utomhustvättar erbjuds kemservice där vi kontinuerligt kommer ut till din anläggning och fyller på med miljövänliga kemikalier. Du som kund betalar endast per dunk och inte för varje besök- på så vis blir det anpassat utefter just din servicestation. Constant Clean hjälper med injusteringen i samråd med ägaren / den driftansvarige på bilvårdsanläggningen.

Vill du läsa mer om våra utomhustvättar? Klicka här.

Biltvätt med miljövänliga kemikalier

Constant Clean vill främja den moderna hållbara biltvätten. För oss är miljötänket en central del av vår arbetsprocess och därför är vi också en del av initiativet “Hållbar Biltvätt”. Att få fler av Sveriges bilägare medvetna om vikten av att tvätta bilen på en anläggning där spillvattnet renas ser vi som ett av våra viktigaste uppdrag. Vi vill visa omtanke mot grundvattnet och naturen runt våra serviceanläggningar. Därmed servar vi våra bilvårdsanläggningar med svanenmärkta kemikalier från Turtle Wax Professional. Vi är även miljöcertifierade enligt ISO14001 och vi följer rådande miljölagstiftning.

Produkter & tjänster för effektiva biltvättanläggningar

Constant Clean har ett brett sortiment av produkter och lösningar för effektiva och kompletta biltvättanläggningar. Du hittar allt från tvättbanor, tvätta-själv-anläggningar och roll-over tvättar, till kompletterande utrustning såsom mattvätt, anläggningar för dammsugning, reningsverk, och såklart infarter och betalsystem. Vårt företag erbjuder unika kemleveranser och regelbunden service, samt ett fullständigt lager hela vägen från norr till söder. I vår webshop kan du också hitta förbrukningsmaterial och reservdelar tillgängligt för beställning dygnet runt. Allt för att du snabbt och smidigt ska kunna köpa in det du behöver.

Constant Clean - Din självklara leverantör av biltvätt

Med mer än 35 års erfarenhet i branschen kan vi på Constant Clean det här med biltvättar och har därför kompetensen att genomföra ett förstklassigt arbete från a till ö. Hela vägen från försäljning och projektering, till montage och utbildning av personal ute på stationerna. Självklart lägger vi också stort fokus på eftermarknaden med våra effektiva service- och kemavtal. Varje anläggning har en personlig kemtekniker som lär känna dig och dina behov för att din miljövänliga biltvätt ska fungera optimalt år ut och år in. Vår personal har bred kunskap och genomför allt från planering av transporter, tar hand om återvinning, besiktar oljeavskiljare, samt att vi har godkända vattenprovtagare. Med Constant Clean vid din sida garanterar vi att du får en biltvätt som både ger lönsamhet, samtidigt som den bidrar till en hållbar framtid och bättre miljö.

Constant Clean ansvarar för att alla arbeten utförs på ett yrkesmässigt sätt av välutbildad personal. För oss ska kvalitet och hållbarhet genomsyra hela arbetsprocessen- allt från valet av kemprodukter till våra besök på plats. På så vis hålls både bilen och naturen ren.

Här hittar du mer praktisk information om hur uppstarten av en bilvårdsanläggning går till.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss.