Portaltvätt / Rollover biltvätt

Investera i en biltvätt som både ger ett effektivt tvättresultat och som samtidigt är skonsam mot miljön. Portaltvättar eller rollovers är de mest populära biltvättarna på marknaden och du kan hitta dem på diverse bensinstationer runt om i Sverige. Med dessa biltvättar kan kunden själv åka in i portalen för att tvätta bilen i lugn och ro medan maskinen gör jobbet. På så vis sparar både du och kunden en hel del tid och energi! Christ biltvättanläggningar ger en effektiv biltvätt som dessutom är skonsam mot både bil och miljö. Dess mjuka borstar skapar en jämn tryckfördelning under tvätten vilket ger en bättre spridning av tvättmedel samt skapar mindre slitning på själva borstarna. Denna nya teknik gör även att borstarna slits mindre och får en längre livslängd.

Med våra senaste biltvättar från Christ - ALPHA, VEGA och CADIS - kan du vara säker på att bilen tvättas skinande ren varje gång och att du får en hållbar och skonsam biltvätt till din verksamhet.

Nedan kan du ta del utav våra nyaste modeller inom portaltvättar och rollovers från Christ. Klicka dig vidare in på den modell du vill veta mer om eller kontakta oss idag så berättar vi mer om vilket alternativ som passar just dig bäst!

Tidigare modeller av portaltvättar

Är någon av våra tidigare modeller av portaltvättar din favorit? De finns fortfarande i sortimentet och kan beställas. Här hittar du våra tidigare modeller av rollover biltvättar.

Andra biltvättsanläggningar