MOTORSPORT

Constant Clean är en aktiv sponsor inom motorsport

Läs mer om våra projekt.

Tillskott i motorsportfamiljen

I helgen är det racepremiär på Ring Knutstorp för vår egen servicetekniker Robert Johansson, som med nummer #89 på sin BMW M3 kör i klassen Club Challenge i Time Attack.

Fast Freddy

Samarbetet med Fredrik Fagerström, Fast Freddy, och hans dragracingbilar har pågått i många år. Freddy kör internationell och nationell dragracing i klassen Pro Mod med sin trotjänare, en Chevy Pickup som i nuläget är den näst snabbaste pickupen i världen.

TK Rallyteam

TK Rallyteam har sin bas i Ålberga utanför Nyköping och kan ses – ofta med fullt uppställ – i sin gula Volvo 240, alternativt i en vit 940, på rallyn i mellansverige.

Il Riverito

Constant Clean sponsrar 16-årige Sebastian Losciale som förra året startade sin karriär i roadracing i klassen Mini GP. 2016 är det dags för ett rejält kliv upp till en vass Moto 3-maskin. Sebastians hojar bär traditionellt nummer 13 efter förarens födelsedatum.

Sören Hedlund

Constant Clean syns också i rallycross, där vi stöttar Sören Hedlund, 32 år, från Huddinge. Sören kör en Toyota Auris i klassen ”Touringcar”. Efter att ha tävlat på hemmaplan har han nu tagit steget ut i Europa och FIA European Championship som ingår i Wold Rallycross-serien.