Constant Clean - Biltvättsanläggningar i södra Sverige

Vi projekterar, levererar och uppgraderar bilvårdsanläggningar


Förbättra kundupplevelsen och öka vinstmarginalen med en helautomatisk biltvättsanläggning från Constant Clean. Oavsett om du är en bilhandlare eller äger en bensinmack, ett åkeri, eller en bilverkstad så kommer du att vara perfekt positionerad för att öka intäkterna med en biltvättsanläggning på plats i din befintliga verksamhet.

Vi på Constant Clean är en ledande leverantör av högeffektiva biltvättsanläggningar i Malmö och i södra Sverige med omnejd. Våra produkter, processer och innovativa lösningar är konsekvent anpassade till våra kunders specifika behov.

Vår primära målsättning är att alltid leverera total kundnöjdhet. Med den grundinställningen hjälper vi till att föra våra kunders verksamheter framåt. Om våra kunder är nöjda så är vi nöjda, så enkelt är det.

Vi är en fullservicepartner inom biltvättsanläggningar. Allt från kemikalieförsörjning till olika tjänster som regelbundet underhåll och reparationer av befintlig utrustning. Vi stödjer våra kunder genom hela processen - hela vägen från konkurrens- och platsanalys till installation och lanseringen av deras nya biltvätt.

Vårt kärnområde för biltvättsanläggningar i södra Sverige omfattar olika städer som Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad, Karlskrona, Varberg, Simrishamn, Kristianstad, Båstad, Landskrona och Halmstad med omnejd.

Söker du en säljare eller någon på vårt huvudkontor? Gå till kontaktsidan för huvudkontoret.

Servicetekniker södra Sverige

Robin Adolfsson

servicetekniker

Johnny Ahlbin

servicetekniker

Nicklas Boström

servicetekniker

Dennis Modigh

servicetekniker

Johnny Ohrslin

servicetekniker

Erik Viding

servicetekniker

Jonas Adolfsson

servicetekniker
Kemtekniker södra Sverige

Montörer södra Sverige

Daniel Willenhed

montör

Kemtekniker södra Sverige

John Persson

kemtekniker