Servicetekniker Luleå med omnejd

Servicetekniker sökes för spännande biltvättsprojekt hos Constant Clean

Constant Clean är ett specialistföretag med totalt ett 50-tal medarbetare verksamma med allt från försäljning och projektering, till montage av biltvättsystem, akutservice och underhåll, ett miljötänk i fokus och naturligtvis service landet runt.

Då vi ser en stor orderingång med nya spännande projekt behöver vi förstärka vårat team med en servicetekniker i Luleå med omnejd. Förutom huvudkontoret i Stockholm finns vi representerade med egen personal från Malmö till Luleå för att kunna ge bästa möjliga tänkbara service med kort varsel.

Kolla gärna in vår instagram för en inblick i vår vardag: instagram.com/carwashkings

Din huvudsakliga arbetsuppgift

Serviceteknikers huvudsakliga uppgift är att montera, serva, underhålla och reparera biltvättar, reningsverk, utrustning för manuell tvätt samt kringutrustning.

Om dig

Vi söker en lösningsorienterad servicetekniker i Luleå med omnejd. Viktigt för oss som redan jobbar här är att du passar in i och är intresserad av att upprätthålla vår goda gemenskap. Din goda sociala förmåga hjälper dig att hantera våra kunder samt passa in i vårt glada gäng.

Som servicetekniker är du Constant Clean’s ansikte utåt och har en viktig roll i att upprätthålla vårt rykte som snabbast och bäst i branschen.

Kvalifikationer

Du är en lösningsorienterad person med hög stresströskel. Vi tror att du omfamnar hellre än undviker utmaningar.

En bred allmänteknisk kompetens finns hos alla våra tekniker. Elschemaläsning och felsökning ingår i våra dagliga arbetsuppgifter. Du har god förmåga för hur man hanterar de verktyg man normalt hittar i en servicebil. Logiskt tänkande och initiativförmåga kommer att behövas då vi i huvudsak jobbar ensamma ute på fältet, gemensamt supportar vi varandra över telefon.

En god social förmåga hjälper dig hantera våra kunder samt passa in i vårt glada gäng. Branschvana meriteras.

Din profil

Vi tror att du är en glad, social, driven samt händig person och har en bred allmänteknisk kunskap.

Tunga lyft förekommer så du ska inte vara rädd för att ta i. Då vi jobbar med service och förebyggande underhåll så är mekanik, VVS och elektronik är kunskap inom dessa områden önskvärt.

Du har en känsla för kvalitet och besitter yrkesstolthet precis som dina kollegor. Ansvarstagande och förmåga att dokumentera ser vi som en självklarhet.

För att lyckas hos oss behöver du ha ett sinne för problemlösning, en känsla för kvalitet och en förmåga att driva jobb till slutförande. Hos oss hjälps alla åt och strävar i samma riktning, vi är ett sammansvetsat gäng som även tuffa dagar ser till att ha roligt ihop när vi arbetar.

Meriterande

Språk

Körkort

Detta erbjuder vi

Du ingår i serviceorganisationens härliga team med bred kompetens och stor branscherfarenhet bestående av servicetekniker, kemtekniker och serviceplanerare.

Tjänsten utgår hemifrån och vi söker en tekniker i Luleå med omnejd. Jourtjänstgöring tillkommer. Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan nu.

Korta fakta om jobbet

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare – 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Vid frågor om tjänsten kontakta servicechef Therese Berntsson
therese.berntsson@constantclean.se

Skicka in din ansökan här

    Tillåtna filformat är pdf och docx. Max storlek 5mb per fil
    Biltvätt

    Behöver du hjälp eller har frågor?

    Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta oss genom våra kontaktuppgifter på sidan Kontakta oss.